შეგიძლიათ წაშალოთ თქვენი MyParts+ ანგარიში და მასთან შენახული მიტანის მონაცემები. ეს ქმედება შეუქცევადია. წარსული შეკვეთების ჩანაწერები შეიძლება შენარჩუნდეს ბუღალტრული აღრიცხვისთვის.
ვერ შედიხართ? დაგვიკავშირდით კონტაქტის გვერდზე მითითებული მონაცემებით და ანგარიშს ჩვენ წაგიშლით.